Eva och Roger fick släta tak med Premium Ceiling

När Eva och Roger Öberg skulle renovera hemma i villan i Örnsköldsvik var det mycket som skulle göras. Både väggar och tak skulle bytas ut och snygga, sömlösa och släta ytskikt stod på önskelistan. Det var då de kom i kontakt med Premium Ceiling från Forestia.

– Vi såg det på en reklam, det hade precis kommit till Sverige då och det lät så himla smidigt så vi kände direkt att vi ville testa.

Det är inte första gången villan får sig en make-over, men det var första gången de använde sig av Premium Ceiling.

– Vi har inte arbetat med den produkten när vi renoverat tidigare, det här är första gången vi jobbar med Forestias Premium Ceiling.

Taket monterade Eva och Roger själva och som alltid när man handskas med en ny produkt kan det kännas lite knöligt innan man kommer igång. Men när arbetet väl var i fart dröjde det inte länge innan både Roger och Eva förvånades över hur enkelt arbetet flöt på.

– I början var det ju som allt annat lite klurigt, det kändes nästan för enkelt. Det var bara att limma, skruva och klicka – sen var det klart. Är underlaget rakt är det väldigt enkelt att montera.

De är båda väldigt nöjda med slutresultatet och taket blev sådär slätt och fint som de hade önskat. Och det gick snabbare än väntat.

– Vi sparade massa tid på att slippa gipsa, spakla och måla. Takskivorna är liksom färdiga när dom kommer, de ska bara upp. Slutresultatet blev verkligen super!

När vi frågar om de kommer fortsätta välja Premium Ceiling i kommande renoveringar råder det inga tvivel om den saken.

– Absolut, vi är så nöjda med hela processen. Nu när vi kan det här kommer det nog gå ännu snabbare nästa gång. Har man inte provat Forestias Premium Ceiling rekommenderar vi alla att göra det nästa gång man väljer takskivor, avslutar de.

Läs mer om Premium Ceiling här!