Så paketerar vi våra spånskivor

Hållbarhet är idag en av byggbranschens viktigaste frågor. Med Forestias förpackningslösning minskar vi avfall, klimatavtrycket och sänker sortering- och deponikostnader.

Hållbarhet är idag en av byggbranschens viktigaste frågor och ett av Forestias högst prioriterade fokusområden. Vår verksamhet bygger på användningen av förnyelsebara råvaror och en effektiv resursanvändning av våra nordiska skogar. Vi skapar idag produkter med väl utvalda råvaror och med minsta möjliga påverkan på vår miljö.

Minimerar onödigt emballage

Forestia har banat väg för hållbara förpackningslösningar genom att minimera onödig emballage. Därför levererar Forestia golvspånskivor på pallunderlägg där två av spånskivorna i förpackningen fungerar som sidoskydd. Vi stödjer våra kunder att öka sin konkurrenskraft i en bransch där miljöfrågor blivit allt viktigare.

Vårt främsta prioritet är att minska avfall och sänka sorterings- och deponikostnaden vilket sparar dig viktig tid på byggarbetsplatsen. Med Forestia blir hållbarhet både enkelt och effektivt. Läs mer om vårt hållbarhetsarbete här!