Trendiga jordnära toner

Att jordnära, beiga och bruna färger trendat under årens gång är knappast något som någon av oss missat. Till och med en ny färg har kommit in i färgpaletten med namnet ”greige” som just är en kombo av grått och beige. Så här kan du återskapa ett hem i naturnära färger med väggskivor. 

De mjuka neutrala och de jordiga kulörerna är här för att stanna under 2022. Sand, beige, greige och bruna toner tycks vara väldigt populära. Ett smidigt sätt att göra om hemma är att använda färdigtapetserade eller grundmålade väggpaneler. Med dessa är allt slipnings och spacklingsarbete redan gjort. 

Beige i all ära 

Väggskivorna Walls4You finns i färgen Plain Light Beige och är en färdigtapetserad väggskiva målad i en beige ton. Dessa väggskivor monteras direkt på regel eller befintlig vägg – skivan behöver inte behandlas. Snabbare renovering kan det inte bli.

Walls4You i färgen Plain Light Beige

Måla själv i jordnära toner 

Hos de flesta byggvaruhandlare finns flera olika färger i jordnära färger. Vill du slippa att slipa, spackla och riva tapet så är ett alternativ att montera Walls2Paint. En slät grundad väggskiva som du målar direkt. Du ges ett jämt underlag för att måla i valfri jordnära färg. 

Walls2Paint som målas i önskvärd färg eller som tapetseras

Utforska hela väggsortimentet

Oavsett om du bygger nytt eller renoverar så har Forestia ett brett sortiment av grundade eller färdigmålade väggskivor. Är du nyfiken på att se alla kollektioner för väggskivor så hittar du hela Forestias sortiment här.