Väggspånskivor för industriell produktion, anpassade enligt kundens specifika behov och önskemål.

Forestia levererar och producerar väggskivor med anpassade mått för industriell produktion. I sortimentet finns även produkter särskilt lämpliga för industriella kunder som exempelvis husproducenter eller bodtillverkare.

Välj mellan byggspånskivor och färdigbehandlade skivor.

Forestia byggspån

Genom vår tekniska expertis och avancerade tillverkningsprocess kan vi producera format på våra byggspånskivor som möter de krav och utmaningar som är unika för varje industriell miljö.

Vårt mål är att bidra till produktionsoptimering genom att erbjuda kundunika lösningar som kan minskar produktionstider, avfall och kostnader, samtidigt som de uppfyller kvalitetsstandarder.

Kontakta oss idag för att diskutera hur våra skivor kan anpassas för att optimera er industriella verksamhet. Hitta våra kontaktuppgifter här!

Forestia Färdigvägg – utmärkt för hustillverkaren

Forestias folierade väggskivor är utmärkta att använda i kontor, tvättstuga, förråd och garage. Skivorna levereras färdiga och redo att direkt monteras. Väggskivorna är populära hos våra industriella kunder.

Bredden på väggskivan är 600 mm och kan levereras i olika längder. Tjockleken är 12 mm. Välj mellan flera olika dekorer och ytor. Väggskivorna är enkla att montera och att hålla rena. Skivorna är dessutom övermålningsbara. Användningsområden är torra rum (Klimatklass 1). Ytan på skivan är slitstark och väggskivan är skruvfast vilket gör att tyngre saker kan fästas direkt i väggen.

Färdigväggen i färgen 08 Vit Strie

Färdigvägg i färgen 02 Antik Vit struktur